Jackpot spel mars 2022

www.spelstart.se - jackpot spel mars 2022

Vad vore våren utan att ha koll på alla jackpot spel inför mars 2022? Här ska vi kika på de olika jackpot spelen vi fastnat för och som vi tror bara kommer att fortsätta öka i popularitet under månaden. Med enorma bonusar på vänt kan man ju inte låta bli att testa och lägga en slant på att testa lyckan. Vi kommer att lyfta tre läckra spelautomater och berätta mer om dem så att du har koll på vart du ska slänga blicken om du söker efter jackpot spel under mars.

Book Of Atem

Vi börjar med att ge oss iväg till spelet Book Of Atem som kommer på vår första plats! Ett spel med en Egyptisk känsla som alltid brukar ha roliga överraskningar när det kommer till spelautomater. Spelet har till en början 4 olika jackpot vinster:

 • WOWPOT
 • JÄTTE
 • LITEN
 • MINI

Det är just WowPot som vi inte kan låta bli att titta på när det kommer till Book Of Atem, den är i skrivandes stund uppe i över 81 miljoner kronor och väntar på en lycklig vinnare. Det kallar vi ett redigt jackpot spel för mars 2022! Spelet bjuder även på free spins om du lyckas få till scatter funktionerna, minst tre stycken och du har 10 stycken free spins redo. Under free spinsen har du med dig en symbol som expanderar efter att en vinst är utbetald. Det innebär chans till ännu mer vinst! I Övrigt är det en spelautomat likt många andra, här vill man gärna jag jackpotten, scattern och Farao symbolen. Läs mer om hur du vinner och vilka värden de olika symbolerna har inne i spelet Book Of Atem.

Absolootly Mad Mega Moolah

Mega Moolah är inte en överraskning för alla, den har funnits i många år. Men nu är det dags för Absolootly Mad Mega Moolah att ta sig an scenen i jackpot jakten för mars 2022 och som kommer på vår andra plats. Ett sagolikt spel med mycket spännande musiktema som bjuder på en härlig inlevelse. Även denna skönhet har 4 olika jackpot vinster att hålla koll på:

 • MEGA
 • JÄTTE
 • MELLAN
 • LITEN

Absolootly Mad Mega Moolahs Mega bonus är just nu uppe i över 57 miljoner kronor och har i skrivandes stund inte kammats hem av någon spelare än. Därför går även denna in i vår fina jakt på jackpot miljonerna under mars 2022. Utöver en härlig jackpot så finns över 243 sätt att vinna på spelet, vi ska inte gå igenom allihopa. Vad vi dock vill lägga till är Joker symbolerna som kan dyka på på hjul 2,3 och 4, denna ersätter alla symboler. Likt många andra spel finns givetvis free spins symbolerna att hålla koll på. Men spelet bjuder på mycket annat och spännande funktioner runt hörnet, glöm inte att läsa på om de olika vinstsätten inne i spelet!

Hall Of Gods

Sist men verkligen inte minst så tar Hall Of Gods vår tredje plats inför jackpot jakten under mars 2022! Hall Of Gods är ett väldigt populärt spel och känns igen av många. Speciellt i Sverige då det är asagudarnas spel detta där Odin, Thor, Loki, Freya och Idun är med och bestämmer. Spelet har tre olika jackpot nivåer att ha koll på:

 • MEGA JACKPOT
 • MIDI JACKPOT
 • MINI JACKPOT

Här är det ändå relativt generösa jackpottar på alla tre, men den som sticker ut mest är Mega Jackpotten som i skrivandes stund har runt 26 miljoner kronor som väntar på en lycklig vinnare. Spelet bjuder även på Wild symboler som utvidgas på hjul 2,3 och 4. Den har även bonus runda, det är här man har chans att vinna någon utav de tre jackpot bonusarna. Sist men inte minst har vi självklart scatters som löser free spins, minst tre stycken gäller! Läs på mer om hur spelet fungerar och vilka vinstmöjligheter som finns väl inne i spelet.

Här hittar du samtliga spel

Ta denna vägen till samtliga spel som du läste om ovan! Vi hoppas att du finner spelen intressanta och att du kanske till och med provar lyckan på några. Kom ihåg att alltid spela ansvarsfullt, spela inte för mer än du har råd att förlora och stort lycka till!

FAQ – Vanliga frågor och svar om jackpot spel för mars 2022

Vad är en jackpot?

En stor summa pengar som väntar på en ensam vinnare.

Vilket jackpot spel rekommenderar ni?

Vi har tre stycken utvalda spel att ta ställning till, kom in och läs mer hos oss!

Hur hög är den största jackpoten i spelen ni tittat på för mars 2022?

Vinstpotten ligger på över 81 miljoner kronor i skrivandes stund.

Rekommenderar ni ofta jackpot spel?

Till och från, om vi hittar något roligt så delar vi självklart med oss till våra spelare.

Relevanta nyheter